Gunnebo België - Luxemburg

Dichter bij zijn klanten zijn...

Het Belgisch en Luxemburgs filiaal van Gunnebo, industrieel leidend figuur in België en Luxemburg op vlak van beveiligingssystemen.

De reputatie van Gunnebo in België en Luxemburg bestaat uit een aanbod van kwaliteitsuitrustingen die perfect aangepast zijn aan de eisen van de markt, haar grote reactiviteit,  haar vermogen om aan de eisen van een steeds evoluerende markt te beantwoorden waar  veiligheid een strategische kwestie is en beroep doet op meer en meer geavanceerde technologieën.

Gunnebo België-Luxemburg neemt een belangrijke plaats in met een globaal aanbod en merken, zoals Chubbsafes, Fichet-Bauche, SafeStore Auto (afdeling kluizen), SafePay™(cash handling systeem),  SecurWave® (beheersysteem met meerdere toepassingen), SMI Server (toezicht systeem), VisioSave (video opslagsysteem),... die hen toelaat te voldoen aan veel veiligheidseisen.

Eén enkel persoon gewijd aan een activiteit sector, biedt de mogelijkheid precies en professioneel te beantwoorden aan de specifieke bezorgdheden van de verschillende beroepen. Onderhoudstechniekers, die aanwezig zijn op héél het territorium, verzekeren een permanente opvolging, ongeacht de grootte van het geïnstalleerde veiligheidssysteem. Talrijke en meerdere referenties zijn het bewijs van zijn knowhow.

De voordelen :

 • Prestigieuze merken
 • Meer dan een eeuw ervaring
 • Een nationale implementatie
 • Een uniek service platform
 • 43 techniekers tot uw dienst
 • Een service platform voor een aanbod van telebewaking en de telediensten à la carte

Gunnebo België-Luxemburg streeft naar een duurzame en verantwoorde ontwikkeling ten opzichte van haar klanten, leveranciers, hun personeel, hun aandeelhouders en het bedrijf.  Kwaliteit is één van de fundamentele waarden van Gunnebo en de sleutel van ons succes.  Onze inspanningen voor een continue verbetering van de kwaliteit  moet ons leiden tot een winstgevende groei  dankzij  een betere klantenbinding.

Historiek Gunnebo België

1981 : het bedrijft werd opgericht op 1 juni

2004 : oprichting van Gunnebo Security – fusie van de firma's Fichet Security ( Fichet-Bauche-Rosengrens -Safepay) en Chubb Lips ( Chubbsafes)

2006 : oprichting van Gunnebo Belgium -fusie van de firma's : Gunnebo Security en Securibel (Ritzenthaler-Hygiaphone).

Historiek  Gunnebo Luxemburg

1974 : Het bedrijf werd opgericht op 16 mei. Oprichting van de firma Fichet-Bauche Luxembourg SARL.

2006 : De benaming veranderd en wordt  Gunnebo Luxembourg

​Certificeringen :

De keuze voor een gecertificeerde aanpak : 

 • ​Een voortdurende verbetering en kwaliteit

  De referentie  ISO 9001 : 2008 werd  op een vrijwillige manier in het werk gesteld als methode voor de verbetering van onze organisatie en met de constante wilskracht onze klanten te voldoen.​​​

 • Certificering  ISO 9001 : 2008​

  Het kiezen van een certificering via een extern organisme is gemotiveerd door de wens een partnership op te bouwen met een professioneel  van de organisatie ten dienste van onze klanten.

 • Certificering TOBBACK

  De wet Tobback werd afgekondigd in 1990 en had tot doel orde te scheppen in de sector van de privé bewaking/veiligheidsbedrijven. Het is voor deze reden dat de minister, Louis Tobback, een wetsvoorstel heeft gecreëerd (die sindsdien al meerdere malen werd gewijzigd) en tot vandaag nog steeds zijn naam draagt. Het objectief van deze wet is de sector van bewaking en veiligheid in te kaderen, dit door behulp van een wetgeving, teneinde duidelijk te definiëren welke rechten deze wet toekend aan de bedrijven en hun personeel. Alle bewakingsfirma's en interne veiligheidsdiensten zijn onderworpen aan de voorschriften van de wet Tobback om in activiteiten in België te kunnen uitvoeren.

Deze certificeringen verplichten ons alles in het werk te stellen in de beheersing en  verbetering van onze procedure voor een tevredenheid van onze klanten:

 • Een raadsplicht over het ontwerp van de installatie en de keuze van aangepast materiaal aan haar activiteit

 • Een risico analyse conform aan de regels van de wet en aan de reglementaire eisen

 • Het opstellen van een conformiteitsverklaring van de installatie,  herkend door de verzekeringsmaatschappijen

Het kiezen van een onderhoud en installatie bedrijf waarvan de diensten zijn gecertificeerd, is de garantie voor een perfecte betrouwbaarheid van de installaties in de tijd.