Integrators & Architecten

Hoogperformante, aanpasbare SpeedStiles ondersteunen uw ontwerp.


U kunt de Gunnebo-producten voor ingangsbeveiliging aanpassen aan de architectuur en het interieurontwerp van de meeste gebouwen dankzij onze ruime keuze aan materialen en afwerkingen. En door de uitstekende flexibiliteit in de maatvoering kunt u het juiste evenwicht creëren tussen doorvoersnelheid en gebruik van de ruimte.

 

15 jaar ontwerpervaring

De Gunnebo SpeedStiles​ hebben een modern en aantrekkelijk design. De aanpasbare materialen genieten de voorkeur van architecten en ontwerpers – Corian Du Pont, TRESPA en 3M Di-Noc – zodat u de poorten eenvoudig in uw ontwerpen kunt integreren.

 

Gratis design tools

We beschikken ook over diverse eenvoudige hulpmiddelen om u te helpen bij uw ontwerpwerk en bij de keuze van producten uit ons assortiment toegangsbeveiliging.

 

SpeedStile App

Ontwerp real-time weergaven van uw inkom ruimte in combinatie met een Gunnebo SpeedStile of turnstile en visualiseer onmiddelijk het resultaat.

Download de SpeedStile App

 

SpeedStile 3D Configurator Tool    

3D-modellen van onze Gunnebo SpeedStiles voor een snelle en eenvoudige integratie in uw bouwprojecten.

 

Download de SpeedStile 3D Configurator Tool 

 

3D BIM objecten

3D-modellen van Gunnebo's toegangangscontrole systemen zijn downloadbaar bij de NBS Library voor Building Information Modelling (BIM). De 3D-objecten kunnen via drag en drop gebruikt worden in elk ander BIM systeem voor architecturale planning.

Download de Gunnebo BIM models

 

Architecturale referenties

De Gunnebo toegangscontrole poorten worden gebruikt door een aantal van 's werelds meest innovatief vormgegeven gebouwen, waaronder het Shard in Londen, Torre Agbar in Barcelona, Nile City Towers in Cairo en de Burj Khalifa in Dubai.

Bekijk een video van onze wereldwijde architecturale referenties

 

Performantie

Het is goed om weten dat de door u gekozen producten voor ingangsbeveiliging de bezoekerstoegang tot gebouwen efficiënt en uiterst betrouwbaar beheren. Bovendien verzekeren ze dat alleen toegang wordt verleend aan bevoegd personeel. 

Onze oplossing

  • Snelle werking, zodat er tot 40 personen per minuut door kunnen, terwijl de maximale veiligheid van de gebruiker gevrijwaard blijft.
  • Uniek algoritme voor frauduleuze doorgangsdetectie, zoals meeglippen, richtingsomkeer, kruipen en tijdsbeperk​ing voor het verlaten van de doorgang. De verschillende ganglengtes en paneelhoogtes dragen ook bij tot een hogere beveiliging.
  • Contactloze controlebarrière, ergonomisch design, meer dan 50 parameterinstellingen en diverse informatiedisplays voor een betere geleiding van de gebruikers

Gunnebo heeft wereldwijd 40.000 SpeedStiles geïnstalleerd.

 

Kostprijs

De SpeedStiles van Gunnebo zijn concurrerend geprijsd. Ze zijn zeer doeltreffend voor het beheer van de bezoekerstoegang en zeer robuust, zodat ze lang meegaan, waardoor de werkings- en onderhoudskosten dalen​.

Voor meer informatie over onze toegangscontrole oplossingen | Bezoek de Gunnebo SpeedStile website